Individuele coaching

Wat je nodig hebt

Bij Tweetakt kan je niet alleen terecht voor training en opleiding. We coachen en ondersteunen je ook individueel in je professionele loopbaan. 

 

Investeer in jezelf 

Coaching of supervisie is een pittig en confronterend proces, maar vooral een stevige investering in jezelf.

Tijdens de sessies krijg je inzicht in je eigen kansen en werkpunten en versterkt je de competenties die je daarvoor nodig hebt. Bovendien leer je er strategieën om toekomstige uitdagingen aan te pakken.

 

Een wederzijds engagement

Afhankelijk van wat je nodig hebt om te groeien, vervult jouw coach verschillende rollen. Die kan begeleidend zijn en ondersteunend, maar ook confronterend, inspirerend of motiverend. Je coach bewaakt het proces en het effectief behalen van doelstellingen.

Van jou verwachten we dat je mee de agenda bepaalt, reflecteert, jezelf kritisch in vraag stelt, cases voorbereidt en je goede voornemens uitprobeert. Je geeft bovendien zelf aan wanneer de aanpak of doelen bijgesteld moeten worden of het traject kan worden afgerond.

 

Opbouw van een coachingstraject

Meestal werken we met coachingssessies van anderhalf uur, afhankelijk van de doelstelling en het verloop van de sessie. Er worden sessies ingepland om de 2 a 3 weken, om ervoor te zorgen dat je de mogelijkheid hebt om inzichten en nieuwe vaardigheden in te zetten in de praktijk.

Je coach is tussen de sessies bereikbaar voor vragen en feedback.

 

Hoe start een traject?

Mail ons je vraag door. Eén van onze medewerkers belt je op om je vraag te bekijken. Op basis van die informatie en jouw voorkeuren wordt een coach geselecteerd. Die maakt met jou een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat duurt ongeveer 1 uur en is gratis en vrijblijvend.

 

Waar gaan de sessies door?

De sessies gaan door in ons coachingslokaal in Antwerpen of in het kantoor van je coach. 

 

Wie kiest de coach?

Afhankelijk van je vraag, hebben we coaches en begeleiding met specifieke expertise. Het is belangrijk dat het goed klikt met je coach. Daarom is een eerste intakegesprek steeds gratis en vrijblijvend.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvend intakegesprek