Individuele coaching

  
Investeren in jezelf

Coaching of supervisie is een pittig en confronterend proces. Tijdens de sessies krijg je inzicht in je eigen kansen en werkpunten. Je gaat ermee aan de slag en wordt daarin ondersteund. Bovendien leer je strategieën om toekomstige uitdagingen zelf aan te pakken. 
 

Een wederzijds engagement

Je coach ondersteunt en begeleidt je op de best mogelijke manier. Van jou verwachten we dat je mee de agenda bepaalt, reflecteert, jezelf kritisch in vraag stelt, cases voorbereidt en je goede voornemens uitprobeert. Je geeft bovendien zelf aan wanneer de aanpak of doelen bijgesteld moeten worden of het traject kan worden afgerond.
 

Opbouw van een coachingstraject

Meestal werken we met coachingssessies van anderhalf uur, afhankelijk van de doelstellingen en het verloop van de sessie. Er worden sessies ingepland om de 2 of 3 weken. Zo zorgen we ervoor dat je de mogelijkheid hebt om inzichten en nieuwe vaardigheden uit te proberen in de praktijk. Je coach is tussen de sessies bereikbaar voor vragen en feedback.
 

Hoe start een traject?

Mail ons je vraag. Eén van onze medewerkers belt je op om je vraag te bekijken. Op basis van die informatie en jouw voorkeuren wordt een coach geselecteerd. Die maakt met jou een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat duurt ongeveer 1 uur en is gratis en vrijblijvend.
 

Wie kiest de coach?

Afhankelijk van je vraag, hebben we coaches en begeleiding met een specifieke expertise. Het is belangrijk dat het goed klikt met je coach. Daarom is een eerste intakegesprek steeds gratis en vrijblijvend.

Binnenkort in open aanbod

29/03/2020

Onze locatie in Antwerpen is gesloten tot 19/4. Alle coaching en training daar is geannuleerd!

Antwerpen, 1 dag. Info in je mailbox of info@tweetakt.be

30/03/2020

De Slimste Week in Leuven wordt volledig geannuleerd!

Leuven, 1 dag. Info in je mailbox of op info@tweetakt.be

24/04/2020

Creatief denken en brainstormen

Leuven, 1 dag. Boeiende en inspirerende workshop.

07/05/2020

Coachend leidinggeven

Antwerpen, 3 dagen. Sessies op 07/05, 14/05 en 04/06.

02/06/2020

Beter timemanagement in één dag

Gent, 1 dag. Nooit meer druk en onrustig met deze training in kleine groep. Met vroegboekkorting

02/06/2020

Boeiend en ontspannen presenteren

Antwerpen, 2 dagen. Training in kleine groep op 2 en 16/6/2020. Met vroegboekkorting.

Getuigenissen

Karolien De Mot
Kantoorverantwoordelijke • Sodalis

Op drie dagen tijd heb ik enorm veel bijgeleerd over leiderschap, management en coaching. Het lukt me eindelijk om weerstand te counteren en veranderingen te realiseren in mijn team.

 

 

Isabel Van de Weyenberg
Project Leader • Flanders Make

Coachend leidinggeven was één van de meest toepasbare opleidingen die ik al gevolgd heb. De cursus was goed opgebouwd, met telkens enkele weken ertussen zodat je tijd had om toe te passen wat je had opgepikt in de les.

 

 

Sabrina Dal Zotto
HR Coördinator • de Rand vzw

De opleiding coachend leidinggeven (...) vormde een mooi geheel met zeer praktische methodes/tips die je vrijwel direct kunt gebruiken. 

 

 

Inge Hernie
Study Manager • Valesta

De principes werden heel helder gebracht, met veel direct bruikbare tips. Een heel leerrijk moment was het coachen in kleine groep. Een aanrader. Ik kijk uit naar het opvolgmoment dat inbegrepen is bij deze cursus.

 

Shanna François
Projectmedewerker HR • UZ Gent

Als startende leidinggevende vind ik de opleiding Coachend leidinggeven heel zinvol: we zagen telkens kort een theoretisch kader om dan in duo’s een situatie waarmee we in realiteit geconfronteerd worden, voor te bereiden en te oefenen.

 

 

Eefje Lepère
Vormingsverantwoordelijke • Gemeente Zwijndrecht

De opleidingen waren een schot in de roos. De reacties van de deelnemers waren zeer positief. Bijna iedereen had wel iets bijgeleerd. Een echte aanrader.