Leeromgeving voor klanten

My tweetakt | Jouw leeromgeving

U bent contactpersoon voor een opleiding bij tweetakt. Dat betekent dat u kan meekijken met het leertraject van de deelnemers via my.tweetakt.be.

Op de leeromgeving vinden deelnemers alle praktische info, materiaal, oefeningen en opdrachten. Bovendien worden er regelmatig extra tips, tricks en inspiratie geplaatst.

Goed om weten: u krijgt als contactpersoon meer en sneller dingen te zien. Opdrachten worden bijvoorbeeld pas na de sessie zichtbaar voor deelnemers. Dat is ook de reden dat u als klant soms 'lege' of niet-afgewerkte blokken ziet: die worden ingevuld door de trainer, na afloop van de sessie.

Niet alles moet. Misschien ziet u bijvoorbeeld een evaluatie, terwijl u er zelf een wil uitsturen. In dat geval halen we die weg of zetten we hier een link naar uw eigen evaluatie.

Uw account activeren of herstellen

In een kort filmpje kan u meekijken hoe u uw account kan activeren. Of wat u kan doen als de link is verlopen of u het wachtwoord bent vergeten.

Problemen met inloggen?

Misschien vindt u hier het antwoord. u kan ook steeds terecht op hello@tweetakt.be. We helpen u zo snel mogelijk verder!

Benieuwd hoe dat er uitziet langs de deelnemerskant?

Hier vindt u alvast een voorproefje...

Getuigenissen

Inge Hernie
Study Manager • Valesta

De principes werden heel helder gebracht, met veel direct bruikbare tips. Een heel leerrijk moment was het coachen in kleine groep. Een aanrader. Ik kijk uit naar het opvolgmoment dat inbegrepen is bij deze cursus.

Karolien De Mot
Kantoorverantwoordelijke • Sodalis

Op drie dagen tijd heb ik enorm veel bijgeleerd over leiderschap, management en coaching. Het lukt me eindelijk om weerstand te counteren en veranderingen te realiseren in mijn team.

Isabel Van de Weyenberg
Project Leader • Flanders Make

Coachend leidinggeven was één van de meest toepasbare opleidingen die ik al gevolgd heb. De cursus was goed opgebouwd, met telkens enkele weken ertussen zodat je tijd had om toe te passen wat je had opgepikt in de les.

Goia Ruthe
Consulente • Het Poetsbureau

De opleiding was een echte eyeopener. Heel leerrijk en interessant. Zeker aan te raden!

Shanna François
Projectmedewerker HR • UZ Gent

Als startende leidinggevende vind ik de opleiding Coachend leidinggeven heel zinvol: we zagen telkens kort een theoretisch kader om dan in duo’s een situatie waarmee we in realiteit geconfronteerd worden, voor te bereiden en te oefenen.

Ferdi Sutcu
Regional Manager • DSM Keukens

Zeer leerrijk. Opleiding op maat van je eigen werkomgeving/werksituaties. Zeer praktijkgericht. Een echte aanrader.

Eefje Lepère
Vormingsverantwoordelijke • Zwijndrecht

De opleidingen waren een schot in de roos. De reacties van de deelnemers waren zeer positief. Bijna iedereen had wel iets bijgeleerd. Een echte aanrader. 

Sabrina Dal Zotto
HR Coördinator • de Rand

De opleiding coachend leidinggeven (...) vormde een mooi geheel met zeer praktische methodes/tips die je vrijwel direct kunt gebruiken.