My.tweetakt voor trainers

De tweetakt leeromgeving

Je bent trainer voor een opleiding bij tweetakt. Dat betekent dat je kan meekijken met het leertraject van de deelnemers via my.tweetakt.be.

Op de leeromgeving vinden deelnemers alle praktische info, materiaal, oefeningen en opdrachten. Bovendien worden er regelmatig extra tips, tricks en inspiratie geplaatst. Zelf kan je er deelnemers in- en uitschrijven en aanwezigheden raadplegen.

Goed om weten: je krijgt als trainer meer en sneller dingen te zien. Opdrachten worden bijvoorbeeld pas na de sessie zichtbaar voor deelnemers.

Wat je als trainer moet weten en doen

In deze video ontdek je alles wat je momenteel al moet weten. En wat van je verwacht wordt.

Benieuwd hoe dat er uitziet langs de deelnemerskant?

Hier vind je alvast een voorproefje...

Een deelnemer of klant met een vraag?

Geef een seintje aan Tom, met hun contactgegevens. Deelnemers kunnen ook altijd terecht op hello@tweetakt.be.

Getuigenissen

Isabel Van de Weyenberg
Project Leader • Flanders Make

Coachend leidinggeven was één van de meest toepasbare opleidingen die ik al gevolgd heb. De cursus was goed opgebouwd, met telkens enkele weken ertussen zodat je tijd had om toe te passen wat je had opgepikt in de les.

Karolien De Mot
Kantoorverantwoordelijke • Sodalis

Op drie dagen tijd heb ik enorm veel bijgeleerd over leiderschap, management en coaching. Het lukt me eindelijk om weerstand te counteren en veranderingen te realiseren in mijn team.

Ferdi Sutcu
Regional Manager • DSM Keukens

Zeer leerrijk. Opleiding op maat van je eigen werkomgeving/werksituaties. Zeer praktijkgericht. Een echte aanrader.

Eefje Lepère
Vormingsverantwoordelijke • Zwijndrecht

De opleidingen waren een schot in de roos. De reacties van de deelnemers waren zeer positief. Bijna iedereen had wel iets bijgeleerd. Een echte aanrader. 

Shanna François
Projectmedewerker HR • UZ Gent

Als startende leidinggevende vind ik de opleiding Coachend leidinggeven heel zinvol: we zagen telkens kort een theoretisch kader om dan in duo’s een situatie waarmee we in realiteit geconfronteerd worden, voor te bereiden en te oefenen.

Inge Hernie
Study Manager • Valesta

De principes werden heel helder gebracht, met veel direct bruikbare tips. Een heel leerrijk moment was het coachen in kleine groep. Een aanrader. Ik kijk uit naar het opvolgmoment dat inbegrepen is bij deze cursus.

Sabrina Dal Zotto
HR Coördinator • de Rand

De opleiding coachend leidinggeven (...) vormde een mooi geheel met zeer praktische methodes/tips die je vrijwel direct kunt gebruiken. 

Goia Ruthe
Consulente • Het Poetsbureau

De opleiding was een echte eyeopener. Heel leerrijk en interessant. Zeker aan te raden!