Gezocht: een pen vol goesting, fun & inspiratie

Heb je een vlotte pen, een hoofd boordevol ideeën, een gezond gevoel voor humor en goesting in een gevarieerde, actieve opdracht?

Dan hebben we misschien wat voor je...

We zoeken iemand met een luchtige schrijfstijl en creatieve insteek om verschillende types content uit te werken: korte tips, blog-artikelen, diepte-interviews, case studies, fun content, ...

Het is belangrijk dat je niet alleen zin hebt om te schrijven maar ook om de boer op te gaan, mensen aan te spreken, actief mogelijkheden te onderzoeken, enz.

We helpen je mee op weg met inhoud en ideeën. Thema's waarover we schrijven? Leiderschap, gemotiveerd werken, creativiteit, stress, talenten, assertiviteit, timemanagement, samenwerken, communicatie en alles wat je als medewerker, leidinggevende of team kan leren. De verspreiding gebeurt via verschillende kanalen: onze website, facebook, nieuwsbrief, LinkedIn, etc.

De opdracht omvat een eenmalige face-to face sessie waarbij we samen ideeën uitwerken en kiezen. Bedoeling is om op basis daarvan een langlopende samenwerking op te zetten.

We schatten in dat het gaat om een opdracht van 8 uur per week. Kan je overweg met beeld en geluid? Da's meteen een plus...

Zin? Stuur een mailtje met je portfolio of eerder werk en je voorwaarden naar info@tweetakt.be.