Over tweetakt

Echt maatwerk

Co-creatie met de opdrachtgever en werken met eigen praktijk van de deelnemers. Dat zijn de uitgangspunten van elk traject. Zo garanderen we echt maatwerk. 

Met de opleiding die we voor u ontwerpen, mikken we op een maximale, blijvende impact. Centraal staat het trainen van vaardigheden in eigen situaties. De doorgedreven voorbereiding en nazorg, en de uitgebreide afstemming met de organisator van de opleiding, zorgen voor een blijvend effect.

Eik & limoenen

Tweetakt combineert doorgedreven kwaliteit met energie en goesting. 

Bij tweetakt moet je niet kiezen tussen stevig onderbouwd of licht verteerbaar. In elke opleiding vind je doorgedreven kwaliteit. En ga je aan de slag vol inspiratie, energie en goesting. 

Dat lichte èn robuuste herken je ook in onze aanpak. Bij tweetakt vind je de professionaliteit van een gevestigde waarde en de inzet en flexibiliteit van een jong bedrijf. 

“ We garanderen u dat we naar u luisteren, doen wat we beloven en niet stoppen voor u tevreden bent.”
Tom Iterbeke
Zaakvoerder tweetakt

Sterke trainers

Knappe programma’s verdienen de beste trainers. Expertise, gedrevenheid en vakmanschap staan daarbij centraal.

De trainers die tweetakt inzet, zijn complementair op basis van expertise en ervaring. Ze delen dezelfde visie op leren en het onvoorwaardelijke optimisme en geloof in de mensen die we trainen. Cruciaal is het talent om actief in te spelen op de vragen en noden van de groep deelnemers.

Onze trainers scholen zich continu bij, delen methodieken en expertise, observeren bij elkaar, dagen elkaar uit en zijn steeds op zoek naar nieuwe invalshoeken om van elke training een succes te maken. 

Evidence based

In onze trajecten bewaken we de wetenschappelijke onderbouwing van de opbouw en modellen die we gebruiken. Zo trainen we volgens de methode van Karin de Galan. Die is niet alleen enorm effectief. Ze vindt ook volop steun in het onderzoek van Albert Bandura. 

Zichtbare verandering in de praktijk van deelnemers is het ondubbelzinnige einddoel van elk traject. Door met eigen voorbeelden aan de slag te gaan, dwingen we onszelf en deelnemers om gericht en met focus aan de slag te gaan.

Getuigenissen

Inge Hernie
Study Manager • Valesta

De principes werden heel helder gebracht, met veel direct bruikbare tips. Een heel leerrijk moment was het coachen in kleine groep. Een aanrader. Ik kijk uit naar het opvolgmoment dat inbegrepen is bij deze cursus.

 

Karolien De Mot
Kantoorverantwoordelijke • Sodalis

Op drie dagen tijd heb ik enorm veel bijgeleerd over leiderschap, management en coaching. Het lukt me eindelijk om weerstand te counteren en veranderingen te realiseren in mijn team.

 

 

Ferdi Sutcu
Regional Manager • DSM keukens

Zeer leerrijk. Opleiding op maat van je eigen werkomgeving/werksituaties. Zeer praktijkgericht. Een echte aanrader.

 

Steven Van Haute
Coordinator • LBC nv

De aanpak was direct en duidelijk. Er wordt steeds gebruikt gemaakt van de ervaringen van mensen die aanwezig zijn op de opleiding. Deze interactieve manier van werken werkt heel goed