Zaalverhuur en gebruik van ons Bolwerk

Ons Bolwerk

Je vindt ons hoofdkwartier in de Bolwerkstraat 5, hartje Antwerpen. Op een 20-tal minuten wandelen van het Centraal station en station Antwerpen-Zuid.

Geen duffe vergaderzalen of duistere ruimtes hier. Je krijgt opleiding op ons 'schoon verdiep' met een zee aan daglicht.

Mogelijkheden

Het Schoon Verdiep is één grote, open ruimte. Het kabinet is een lokaal met zeteltjes dat je kan gebruiken als break-out room. Of voor coaching.

Om het comfortabel te houden, is een groep van maximaal 12 optimaal. In tijden van social distancing wordt dat beperkt tot 6 a 8.

Gratis gebruik als je een opleiding bij tweetakt inkoopt

Organiseer je een incompany opleiding met tweetakt? En wil je die bij ons laten doorgaan? Dan zoeken we een moment dat past. Je betaalt in dat geval geen huur, enkel een kleine schoonmaakvergoeding en cateringkost.

Huren

Je kan de locatie huren voor een dag of dagdeel. Catering is steeds inbegrepen. Lunch kan je regelen via ons. Interesse? Stuur ons een mailtje op info@tweetakt.be.

Getuigenissen

Karolien De Mot
Kantoorverantwoordelijke • Sodalis

Op drie dagen tijd heb ik enorm veel bijgeleerd over leiderschap, management en coaching. Het lukt me eindelijk om weerstand te counteren en veranderingen te realiseren in mijn team.

 

 

Shanna François
Projectmedewerker HR • UZ Gent

Als startende leidinggevende vind ik de opleiding Coachend leidinggeven heel zinvol: we zagen telkens kort een theoretisch kader om dan in duo’s een situatie waarmee we in realiteit geconfronteerd worden, voor te bereiden en te oefenen.

 

 

Isabel Van de Weyenberg
Project Leader • Flanders Make

Coachend leidinggeven was één van de meest toepasbare opleidingen die ik al gevolgd heb. De cursus was goed opgebouwd, met telkens enkele weken ertussen zodat je tijd had om toe te passen wat je had opgepikt in de les.

 

 

Inge Hernie
Study Manager • Valesta

De principes werden heel helder gebracht, met veel direct bruikbare tips. Een heel leerrijk moment was het coachen in kleine groep. Een aanrader. Ik kijk uit naar het opvolgmoment dat inbegrepen is bij deze cursus.

 

Eefje Lepère
Vormingsverantwoordelijke • Gemeente Zwijndrecht

De opleidingen waren een schot in de roos. De reacties van de deelnemers waren zeer positief. Bijna iedereen had wel iets bijgeleerd. Een echte aanrader. 

 

Sabrina Dal Zotto
HR Coördinator • de Rand vzw

De opleiding coachend leidinggeven (...) vormde een mooi geheel met zeer praktische methodes/tips die je vrijwel direct kunt gebruiken.