Samenwerken met collega's

  
Goed samenwerken is geen toeval

In het ene team merk je spanningen, geroddel, onduidelijke afspraken of onderhuidse irritaties. In het andere lijkt samenwerken één groot feest. Dat is meestal geen toeval. Goed samenwerken zit in duidelijke afspraken, gedeelde verantwoordelijkheid en de vaardigheden om op een constructieve manier met elkaar te communiceren. Dat valt dus te organiseren en te leren. 
 

Mis geen kansen

Natuurlijk zit je niet alleen in je team. Je werkt samen met collega's met verschillende karakters, talenten en verantwoordelijkheden, in een omgeving die vaak allesbehalve perfect is. De truuk bestaat er in om je eigen impact te vergroten en op zoek te gaan naar dingen die je anders kan aanpakken om de wereld rondom jou naar je hand te zetten.

Binnenkort in open aanbod

18/04/2020

Onze locatie in Antwerpen is gesloten tot 19/4. Alle coaching en training daar is geannuleerd!

Antwerpen, 1 dag. Info in je mailbox of info@tweetakt.be

19/04/2020

De Slimste Week in Leuven wordt volledig geannuleerd!

Leuven, 1 dag. Info in je mailbox of op info@tweetakt.be

24/04/2020

Creatief denken en brainstormen

Leuven, 1 dag. Boeiende en inspirerende workshop.

07/05/2020

Coachend leidinggeven

Antwerpen, 3 dagen. Sessies op 07/05, 14/05 en 04/06.

02/06/2020

Beter timemanagement in één dag

Gent, 1 dag. Nooit meer druk en onrustig met deze training in kleine groep. Met vroegboekkorting

02/06/2020

Boeiend en ontspannen presenteren

Antwerpen, 2 dagen. Training in kleine groep op 2 en 16/6/2020. Met vroegboekkorting.

Getuigenissen

Sabrina Dal Zotto
HR Coördinator • de Rand vzw

De opleiding coachend leidinggeven (...) vormde een mooi geheel met zeer praktische methodes/tips die je vrijwel direct kunt gebruiken. 

 

 

Inge Hernie
Study Manager • Valesta

De principes werden heel helder gebracht, met veel direct bruikbare tips. Een heel leerrijk moment was het coachen in kleine groep. Een aanrader. Ik kijk uit naar het opvolgmoment dat inbegrepen is bij deze cursus.

 

Isabel Van de Weyenberg
Project Leader • Flanders Make

Coachend leidinggeven was één van de meest toepasbare opleidingen die ik al gevolgd heb. De cursus was goed opgebouwd, met telkens enkele weken ertussen zodat je tijd had om toe te passen wat je had opgepikt in de les.

 

 

Eefje Lepère
Vormingsverantwoordelijke • Gemeente Zwijndrecht

De opleidingen waren een schot in de roos. De reacties van de deelnemers waren zeer positief. Bijna iedereen had wel iets bijgeleerd. Een echte aanrader. 

 

Karolien De Mot
Kantoorverantwoordelijke • Sodalis

Op drie dagen tijd heb ik enorm veel bijgeleerd over leiderschap, management en coaching. Het lukt me eindelijk om weerstand te counteren en veranderingen te realiseren in mijn team.

 

 

Shanna François
Projectmedewerker HR • UZ Gent

Als startende leidinggevende vind ik de opleiding Coachend leidinggeven heel zinvol: we zagen telkens kort een theoretisch kader om dan in duo’s een situatie waarmee we in realiteit geconfronteerd worden, voor te bereiden en te oefenen.