Opleiding, training, coaching en advies voor KMO's

Ontdek waar de plus zit voor jouw KMO


Werken aan groei

Het succes van kleine en middelgrote ondernemingen valt of staat met de competenties van de medewerkers, leidinggevenden en managers die er werken. Om daarin te investeren, kan je terecht in ons opleidingsaanbod voor KMO's. We ondersteunen je bovendien in het uitwerken van een HR-beleid dat past bij de grootte en eigenheid van je onderneming. Zo zorg je ervoor dat het potentieel van je KMO maximaal wordt ontwikkeld.

 

Gegarandeerde resultaten, voor een scherpe prijs

Tweetakt staat voor boeiende en praktijkgerichte opleidingen, met zichtbaar resultaat en direct rendement. Onze no-nonsense aanpak en eenvoudig businessmodel, garanderen je een scherpe prijs. Met de KMO-portefeuille kan je onderneming bovendien tot 40% besparen op investeringen in opleiding en advies. Je leest er alles over op de website van de het Agentschap Ondernemen

 

Aanbod in Antwerpen, Gent, de Kempen en Brussel. Of in je eigen bedrijf...

Onze opleidingen in open aanbod worden georganiseerd in Vlaanderen en Brussel. Ben je op zoek naar een opleiding voor meerdere collega's? Dan kan je bij ons terecht voor een incompany opleiding. Helemaal op maat van je onderneming en financieel interessanter vanaf 5 medewerkers.


Binnenkort in open aanbod

  • Succesvol onderhandelen met klanten en leveranciers
    Incompany opleiding & training
  • Innoverend denken en werken voor ondernemers
    Incompany opleiding & training