Teambuilding, teamontwikkeling en teamcoaching

Alles voor het team

Kan je team een inhoudelijke boost gebruiken? Wil je werken aan beter samenwerken? Zit de moraal van je ploeg laag en zijn er wel eens kleine of grote conflicten? Of hebben je medewerkers gewoon een portie ontspanning en plezier verdiend? Dan kan je bij ons terecht voor een teambuilding op maat.

 

Van inhoudelijke workshop tot 100% fun

Voor elke teambuilding zoeken we samen naar de meerwaarde die jullie zoeken: een inhoudelijke invulling, mee het programma uitwerken, begeleiden, organiseren, het aanbod origineel en onvergetelijk maken, zorgen voor comfort en dat beetje extra, … 

Elke teambuilding kan zo gaan van 'puur ontspannen' tot een doorgedreven inhoudelijk aanbod (teamrollen, samenwerking onder de loep, …). Of een mengvorm van beide. 

 

Voor welk budget?

Qua budget betreft kan eigenlijk alles: van mee het programma uitwerken tot de hele organisatie en begeleiding op ons nemen. 

 

Voorbeelden en een voorstel op maat

Wil je graag weten wat we voor jou en je team kunnen betekenen? Contacteer ons met je vraag en we sturen verschillende mogelijkheden en voorbeelden door. Goed om weten: het 'teambuildingseizoen' in mei en juni loopt snel vol. Snel zijn is dus de boodschap.