Beter time management in één dag

Haal meer uit je tijd

Stapelt je werk zich op? Zit je hoofd vol en heb je het gevoel dat je steeds achter de feiten aanholt? Word je nerveus van alle mails, last-minute vragen en tussendoortjes van collega's? Voel je je gestresseerd en opgejaagd? En wil je terug controle over je werk en tijd ? Dan is deze opleiding er voor jou. 

 

Time management: meer bereiken, minder stress

In de opleiding 'Time management' leer je hoe je sterke resultaten kan boeken in minder tijd. Op een inspirerende, boeiende en heel concrete manier. Je leert bewuster keuzes maken en je werk efficiënter te organiseren en structureren. Je leert beter omgaan met mails en onderbrekingen. Je kan nee zeggen, delegeren en ruimte maken voor je eigen prioriteiten. Je vermindert stress en maakt ruimte vrij in je hoofd en in je agenda. Je vergroot je persoonlijke effectiviteit.

 

Doelgroep

Deze dagopleiding is bedoeld voor iedereen die betere resultaten wil boeken in minder tijd. 

 

Effect

Je kan efficiënter omgaan met je tijd en hebt je werk onder controle. Je boekt betere resultaten en voelt minder druk en stress.

 

Programma

Van stress naar uitdaging

Werkdruk en dynamiek kunnen leuk en uitdagend zijn, maar wanneer wordt stress een slechte zaak? En wat kan je eraan doen? In dit eerste onderdeel ontdek je hoe je stress onder controle houdt en positief kan inzetten.

 • Stress in de weegschaal
 • Tijd- en energievreters uitschakelen
 • De voordelen van gezonde stress

 

Doordacht werken en prioriteiten leggen

Als je continu onder druk staat en achter de feiten aan loopt, is het lastig die spiraal te doorbreken. Hoe krijg je tijd en werk eenvoudig onder controle, zodat je meer en betere resultaten boekt?

 • Uit je hoofd, op papier
 • Prioriteiten leggen
 • Afhandelen, negeren en delegeren

 

Impact op anderen

Wat doe je met collega's die zich niet aan jouw time management willen houden? Hoe reageer je wanneer je continu gestoord wordt met mails, vragen of onmogelijke deadlines? En wat als het je baas of klant is die je agenda doorkruist?

 • Helder in wat je nodig hebt
 • Doorvragen op afspraken
 • Feedback geven en op een goede manier 'Nee' zeggen

 

Je mailbox en agenda de baas

Denk je bij stress en werkdruk aan een overvolle agenda en mailbox? Stapelen ongelezen mails zich op? Is je agenda een verzameling vergaderverzoeken, afspraken, to do's, ideeën en deadlines? Dan is het tijd om van je mailbox en agenda je beste vrienden te maken.

 • Een systeem kiezen dat bij je past
 • Taken, ideeën, deadlines en overleg anders organiseren
 • 6 tips om nooit meer te vergeten
 

 

Groepsgrootte en tijdsinvestering

Bij deze training zit je in een groep van maximaal 9 deelnemers. De training duurt 1 dag. 

 

Open aanbod: geplande sessies

Deelnemen aan deze opleiding kan individueel. Schrijf je vandaag nog in, het aantal plaatsen is beperkt!

Antwerpen | 26 april 2018

Wanneer? Donderdag 26 april 2018 van 9.30 tot 17.00 uur.

 

Waar? De opleiding gaat door in de trainingsruimte van Tweetakt, Bolwerkstraat 5, 2018 Antwerpen. Alle informatie over bereikbaarheid, vind je hier.

 

Trainer van deze opleiding is Eva Van Cauter.

 

Kostprijs? Meedoen aan de opleiding 'Time management' kost €375 inclusief cursusmateriaal, heerlijke broodjeslunch, vormingsattest en exclusief 21% BTW. Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

 

Vroegboekkorting! Voor deze opleiding geldt tot en met 26 februari 2018 de vroegboekkorting van 10%. Schrijf snel in, het aantal plaatsen is beperkt.

 

Inschrijven kan via onze website. Na de inschrijving heb je twee weken bedenktijd, daarna wordt je inschrijving definitief.

 

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op info@tweetakt.be. Past deze opleiding niet, maar wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

 

Inschrijven

 
Wrong time | wrong place?

Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. We houden je op de hoogte van toekomstige data.

Heb je een verzoek voor een nieuwe open training? Laat het ons weten op info@tweetakt.be

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Incompany aanbod

Deze opleiding is beschikbaar als incompany aanbod. Het programma en materiaal worden aangepast aan de behoeften van je medewerkers en de situatie in je organisatie of bedrijf. Zo bereik je meer impact met dezelfde investering. Meer weten? Vraag ons alle informatie en een vrijblijvende offerte.

 

Stuur me informatie over het incompany aanbod

 

In English

This training is available in English. Incompany or as an external course offering.

 

Want to know more? Discover it here.

 

This program in English